» Marktplaats Script

Marktplaats Script

Op deze website leest u alles over het Marktplaats Script. Met dit script kan iedereen op een simpele manier een eigen marktplaats beginnen. Adverteerders kunnen zich registreren op uw website, waarna zij kunnen inloggen met een eigen account. Eenmaal ingelogd dan kunnen zij advertenties op uw website aanmaken. De website is met het Marktplaats Script ingedeeld in categorieën die op een gemakkelijke manier te beheren zijn. U kunt hoofd- en subcategorieën aanmaken.

Voor plaatsing van een advertentie in een bepaalde rubriek kunt u eventueel geld vragen. De prijs hiervan is per individuele rubriek te bepalen en in de beheeromgeving in te stellen.Op deze manier wordt het mogelijk om inkomsten met het Marktplaats Script te genereren. Wanneer een adverteerder een advertentie in een betaalde rubriek plaatst, dan krijgt hij een melding te zien en direct de mogelijkheid om online te betalen. Het script controleert zelf of de betaling is gelukt. Zo ja, dan wordt de advertentie direct weergegeven op de website.

U kunt bepalen hoelang een advertentie zichtbaar moet blijven op de website. Na het door u opgegeven aantal dagen wordt de advertentie op inactief zet. U kunt dan ook nog op geven hoeveel dagen de advertentie na het stopzetten nog moet worden bewaard in de database. Het script zal de advertentie hierna automatisch verwijderen uit de database.

Specifieke markten

Wilt u met uw advertentie website een specifieke markt bedienen dan is dat goed te doen wanneer u gebruikmaakt van het Marktplaats Script. Omdat u de kleuren, teksten en categorieën kunt aanpassen is de site zodanig aan te passen dat deze zich specifiek op een bepaalde markt richt. Een website waarop bijvoorbeeld babyartikelen worden gekocht en verkocht, zal zo kleuren, teksten en categorieën kunnen hebben die betrekking op babyartikelen hebben.

Meer informatie

Bent u op zoek naar informatie over het script, dan kunt u op de volgende link klikken om naar de productpagina van het script te gaan. Op deze pagina vindt u een lijst van voordelen van het script en het is mogelijk om het script via de link direct aan te schaffen. Hierbij de link: https://vrolijkinternetservices.nl/product/marktplaats-script/

[ terug... ]Omhoog

Eigen domeinnaam

Copyright 2002-2020