» Eigen marktplaats

Eigen marktplaats

Het kan zijn dat u het al langer wilt, maar het kan ook zijn dat u pas sinds kort de wens heeft om uw eigen marktplaats te beginnen. Hoelang u ook al met het idee rondloopt, een eigen marktplaats beginnen kan vandaag nog met het Marktplaats Script. Dit script zorgt ervoor dat er geen tot weinig technische kennis nodig is om uw eigen advertentie website te starten.

Inkomsten genereren met uw eigen marktplaats

Een mooie eigenschap van het script is dat het de mogelijkheid biedt om op een eenvoudige wijze inkomsten te genereren. Er wordt daarbij gebruik gemaakt van Mollie, dat is een betaalprovider die heel gemakkelijk aan het script gekoppeld kan worden. U krijgt wanneer u een Mollie account aanvraagt een code, de zogeheten Mollie API sleutel. Als u deze code invoert in het script, bent u al gekoppeld met uw Mollie account en kunt u beginnen met het ontvangen van betalingen.

U kunt betaalde rubrieken aanmaken op uw advertentie website. Wanneer een adverteerder een advertentie aanmaakt in een dergelijke rubriek, dan zal het script het door u opgegeven geldbedrag vragen. Betalen verloopt direct online via Mollie. Als de betaling is gelukt (het script controleert dat zelf) wordt de advertentie geplaatst.

Het mooie van Mollie is dat u alleen een heel klein bedrag betaalt wanneer iemand daadwerkelijk iets bij u koopt. Mocht u op een bepaald moment niets verdienen met uw advertentie website, dan heeft u op dat moment ook geen kosten bij Mollie.

Uw eigen marktplaats aanpassen op een bepaalde branche

Maakt u gebruik van het Marktplaats Script, dan is uw advertentie website eenvoudig aan te passen op een bepaalde branche. Denk bijvoorbeeld aan een marktplaats voor bouwmachines. Die website kan kleuren en teksten bevatten die met de bouw te maken hebben. De categorieƫn kunnen zo zijn ingericht dat deze betrekking op bouwmachines hebben.

U kunt hoofd- en subcategorieƫn aanmaken. Per categorie kunt u tevens de zoekwoorden en beschrijving voor de zoekmachines invullen (de zogeheten meta keywords en meta description).


[ terug... ]Omhoog

Eigen domeinnaam

Copyright 2002-2020