» Startpagina Script

Startpagina Script

Het Startpagina Script kunt u inzetten voor het samenstellen van uw eigen startpagina website. Het grote voordeel van het script is dat u niets hoeft te weten over websites maken of programmeren om uw eigen startpagina website te beginnen. Het Startpagina Script biedt de mogelijkheid om inkomsten te genereren met de verkoop van links.

Bezoekers kunnen tegen betaling een link toevoegen. Ze kunnen daarbij de linktekst, de dochterpagina waarop en de rubriek waarin de link wordt geplaatst zelf bepalen. Na het versturen van het "Link toevoegen" formulier wordt de bezoeker geleid naar een scherm waar of zij kan betalen. Na een succesvolle betaling wordt de link automatisch op de gekozen dochterpagina en in de gekozen rubriek geplaatst.

Bezoekers kunnen daarnaast gratis een dochterpagina op uw startpagina website aanmaken en daarop links, teksten, afbeeldingen en video's plaatsen. Dit doen ze door een gebruikersaccount op uw website aan te maken waarmee ze hun startpagina's kunnen beheren. Mocht het voorkomen dat een startpaginabeheerder de gebruikersnaam of het wachtwoord van zijn account is vergeten, dan kunnen deze eenvoudig worden opgevraagd en hersteld met het Startpagina Script.

Meer informatie over het script kunt u op de volgende website vinden: https://vrolijkinternetservices.nl/product/startpagina-script/

[ terug... ]Omhoog

Eigen domeinnaam

Copyright 2002-2020