» Marktplaats CMS

Marktplaats CMS

Een Marktplaats CMS bestaat uit onder andere de volgende onderdelen:
  • De voorkant van de website, zoals de weergave van advertenties, rubrieken en de zoekfunctionaliteit;
  • Functionaliteiten voor het reageren op een advertentie en het melden van ongepaste en/of verdachte advertenties;
  • Een omgeving waarbinnen de advertenties beheerd kunnen worden. Dat omvat ook het kunnen aanmaken van een account en inlogfunctionaliteit;
  • Een koppeling met een betaalprovider, voor diverse betaalde mogelijkheden. Zoals het plaatsen van een advertentie in een betaalde rubriek.
Een voorbeeld van een Marktplaats CMS is het Marktplaats Script van het bedrijf Vrolijk Internet Services. Met dit script heeft u nauwelijks kennis van de techniek nodig om toch uw eigen advertentiewebsite te kunnen beginnen. Het beheer doet u via de beheeromgeving die met het script wordt geleverd. Wilt u meer informatie over het script dan kunt u eens op de volgende website rondkijken: https://vrolijkinternetservices.nl/product/marktplaats-script/

Wilt u geen algemene marktplaats maken maar juist een marktplaats voor een specifieke markt, dan is dat met het Marktplaats Script ook mogelijk. Kleuren, teksten en rubrieken zijn zodanig aan te passen dat deze geheel aansluiten bij de branche waarvoor u een marktplaats wilt inzetten.

U kunt met het Marktplaats Script op diverse manieren inkomsten generen. U kunt betaalde rubrieken aanmaken. Voor de plaatsing van een advertentie in een dergelijke rubriek zal er dan betaald moeten worden. Het script controleert zelf de betaling en plaatst automatisch de advertentie op de website wanneer deze zonder problemen is verlopen.

[ terug... ]Omhoog

Eigen domeinnaam

Copyright 2002-2020