» CMS programma

CMS programma

Wilt u in plaats van een eigen marktplaats een gewone website beginnen, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Met behulp van een CMS programma zet u uw eigen website binnen een handomdraai in elkaar. Een CMS programma installeert u op uw webruimte, waarna u toegang krijgt tot een beheeromgeving. Deze beheeromgeving is vaak zo in elkaar gezet dat u niet veel technische kennis nodig heeft voor het aanbrengen van aanpassingen aan de website.

Zo kunt u in de beheeromgeving de kleuren van uw website kiezen, pagina's maken en het navigatiemenu wijzigen. Sommige CMS programma's zijn uitbreidbaar met extra functies. Regelmatig komt het voor dat een CMS programma gratis te downloaden is, maar dat u voor de extensies dient te betalen. Zo is het CMS programma WordPress gratis, maar zullen veel thema's en plug-ins voor WordPress geld kosten. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden wanneer u een gratis CMS programma gaat gebruiken.

Een commercieel CMS programma zoals die van Vrolijk Internet Services bevat een aantal functionaliteiten die bij WordPress pas beschikbaar komen na het installeren van één of meer add-ons. Zoals het aanmaken van formulieren op uw website en functionaliteiten voor het verkopen van digitale producten en het ontvangen van betalingen. Vindt u het lastig om add-ons te installeren, dan is het een goed idee om eens naar het CMS programma van Vrolijk Internet Services te kijken.

[ terug... ]Omhoog

Eigen domeinnaam

Copyright 2002-2020