» CMS beheer

CMS beheer

Het beheer van uw website is met een CMS relatief gemakkelijk te doen. Het mooie van een CMS systeem is dat u in de meeste gevallen weinig tot niets over HTML of CSS hoeft te weten. Dit zijn opmaaktalen voor het maken van websites. Het CMS systeem schrijft deze opmaakcodes voor u, waardoor u zich voornamelijk op de inhoud kunt concentreren.

Het gaat om een stukje software dat u op uw webruimte kunt installeren. Dit doet u door de bestanden over te zetten naar de webruimte en vervolgens een meegeleverd installatiescript te starten. Daarna kunt u gebruikmaken van de beheeromgeving van het CMS programma om aanpassingen aan te brengen aan uw website. Zo kunt u in de beheeromgeving bijvoorbeeld de kleuren en verschillende pagina's van uw website op een simpele wijze aanpassen.

Wat u met een CMS pakket ook in huis haalt, is de functionaliteit om bezoekers contact met u te laten opnemen. Dit is belangrijk wanneer u bijvoorbeeld producten verkoopt via uw website. Het is dan toch handig wanneer men vragen kan stellen en wanneer u deze vragen kunt beantwoorden.

[ terug... ]Omhoog

Eigen domeinnaam

Copyright 2002-2020